Drammen Sportsdanseklubb ble stiftet 17/8-1987, og har i dag konkurransedansere i alderen 6-19 år. Vi stiller i alle ferdighetsklasser fra rekruttering, konkurranse og elitklasse og er den eldste sportsdanseklubben i Buskerud. Klubben driver breddeidrett via egne danskurs, der danserne, etterhvert som de blir flinkere går over på et egnet treningsparti for konkurransedansere.

Våre trenere er  Ole-Kristian Eggen, Ivo Havranek og Sarah Francis i fra England.

Vi bruker også en del resurser på å utdanne trenere fra egne rekker, med både  barnedansinstruktører, trener I og trener II kurs, samt  trenerkurs for rullestolbrukere.

Ole Kristian er den treneren i klubben som binder det hele sammen ved å være trener for alt fra dansekurs, via rekruttering til konkurranse og elitepartiene. med seg på laget har han Henriette Fjell, og ved behov stiller også både Lars Petter Eggen og Sarah Udell. Dette er til meget stor nytte for klubben.

Treningene forgår på Drafn huset  på Austad og i  Berskaughallen på Åssiden. Klubben avholder flere konkurranser i året, både klubbkonkurranser, Østlandsserier, Norgescuper og NM.

Vårt mål er å være best på rekruttering, noe som krever veldig mye arbeid for å nå ut til nye potensielle medlemmer.

Hilsen oss i DSD